Valdemar er glad

 

 

Mit navn er Valdemar Sahner Gundestrup, og jeg blev født den 11. maj 2006 på Hvidovre Hospital. Fødslen var efter min mors udsagn ”ikke særlig slem” - jeg vejede 3780 g og var 53 cm lang, så jeg var vist det, man kalder en standard baby (siden er det gået stærkt…det kan du læse om et andet sted).

Mine forældre hedder Gry og Martin, og vi bor alle sammen i Dragør. Min mor er jurist, og min far er advokat.

Bryllup Martin og Gry

Skagen bryllupsrejse

 

 

 

 

 

 

 

 

NielsMaryanne

 

Min mormor hedder Maryanne, og min morfar hed Niels

Margrit

 

Min farmor hedder Margrit, og min farfar hed Verner
 

 

Både min morfar og min farfar er døde, men mine forældre husker heldigvis at fortælle mig en masse om dem. De var ret utrolige begge to. Morfar var polarforsker, og farfar var sportsjournalist (og kortvarigt også landsholdsspiller i fodbold, da han var ung), så I kan godt regne ud, at der er mange spændende godnat historier at vælge imellem.

ElseMin oldemor hedder Else.

 

Og så er der alle mine fastre og onkler m.v…. der er altså ret mange, så bær over med mig Smile

Jeg har en morbror. Han hedder Svend og er kæreste med Mette – så langt så godt – fars side er meget værre…

SvendMette

 

 

 

 

 

 

 

Maria

Jeg har to fastre. Maria og Lisbeth.
Maria kommer sammen med Brian, og Lisbeth er gift med Simon.

Ja og så har jeg altså også lige en farbror. Han hedder Lars og er kæreste med Helle. 

Jeg har en fætter og en kusine - Adam og Rebecca – og de er ret fantastiske.

 

 

 

AdamRebecca

Adam har lovet at lære mig alle de drengestreger, han kan komme i tanke om, og Rebecca har lovet ikke at fortælle de voksne det, når jeg laver ballade – ikke dårligt vel?

 

 

Det var lidt om mig og min familie.

Mange hilsner

Valdemar

Søndag den 6. august 2006

Så fandt min mor og far endelig ud af hvordan min hjemmeside fungerer – så nu kan de også finde ud af at hjælpe mig med at skrive i min dagbog.

Ja, der er jo sket meget siden, jeg blev født for næsten 3 måneder siden – men kort opsummeret kan jeg fortælle, at tiden primært er gået med at spise (og sove) og næsten ingen gråd. Jeg vejer nu 7 ½ kg, og da jeg blev målt for en måned siden, var jeg 64 cm lang – verdensrekorden i hurtigvoksning for babyer er ikke langt væk… Da jeg altså spiser lidt meget - og hele tiden - så jeg sover ikke helt igennem om natten endnu, hvilket min mor vist godt synes, at jeg kan begynde på.

For nogle uger siden opdagede jeg mine hænder, og jeg kan vende mig fra maven til ryggen. Lige her i morges fandt jeg så ud af, at jeg også har noget, der hedder fødder for enden af mine ben. De er faktisk ret sjove, så nu skal jeg bare finde ud af, hvordan jeg får dem i munden...

Skagen2006I fredags tog vi alle 3 på ferie til Aalbæk i mormors sommerhus. Jeg sov hele vejen herop, så vi stoppede slet ikke. Morbror Svend og tante Mette var også heroppe sammen med mormor, så vi har rigtig hygget. Morbror Svend og tante Mette er lige taget hjem i dag, og i morgen kommer min farmor. Hun skal være her hele ugen sammen med os og mormor.

Onsdag den 6. september 2006

Så er vi hjemme i Dragør igen efter en dejlig lang ferie. De sidste par uger i sommerhuset gik rigtig fint, og jeg blev bedre og bedre til at sove om natten. Maja, Andrew og Hadrian var på besøg nogle dage, men ellers var det bare os 3.

Nu er far tilbage på arbejde - hvilket han vist synes er lidt hårdt, når han sådan ikke får set mig hele dagen – og jeg forsøger at drive mor til et lettere anfald af sindssyge, da jeg (igen) holder hende lidt meget vågen om natten.

På søndag skal jeg døbes i St. Magleby Kirke, så mor og far er ved at få de sidste ting på plads. Vi skal være i vores have i nogle telte, så nu må vi håbe, at det ikke bliver stormvejr.

Kh Valdemar

P.S. Jeg er begyndt til babysvømning med far. Vi har kun været der en gang, og jeg synes allerede at far er blevet bedre.Babysvømning

Fredag den 11. august 2006

I dag er det min 3 måneders fødselsdag Cool

Her er lidt billeder fra min ferie i Skagen indtil videre.

Mormor og migSvend og mor laver hjemmesideTræt morFarmor og migI bad

Molly og mig

Tirsdag den 19. september 2006

Så fik min mor endelig tid til at opdatere min hjemmeside med lidt billeder fra min barnedåb den 10. Jeg havde en fantastisk dag med min store familie (vi var 43 voksne og 21 børn) - og så fik jeg altså virkelig mange gode gaver CoolMange var kommet helt fra Jylland bare for at fejre lille mig - det ved jeg at min mor og far var rigtig rigtig imponerede over og meget glade for!!!!!!!!Barnedåb

 

 

Her er jeg, mens jeg bliver døbt

 

 

 

Barnedåb1

 

 

Her er jeg, min mor og far, min gudfar Claes og mine faddere morbror Svend og faster Maria

 

 

Barnedåb - hele familien

 

 

Og her er så hele min nærmeste familie - undtagen tante Helle, der desværre ikke var med i kirken, da hun har meget ondt i ryggen