Mandag den 23. oktober 2006 - 5 måneder og lidt til
Jeg har fået min første tand Cry Den kom frem den 15. oktober. Det var ikke så rart, og jeg tror også mor og far synes, at det var lidt hårdt. Jeg fik nemlig feber og var rigtig pjevset, så de fik vist ikke sovet så meget.

Jeg er ellers blevet dygtigere til at lægge mig til at sove om aftenen. Nu græder jeg ikke i 1½ time mere. Hvis mor holder mig, så falder jeg hurtigt i søvn. Desværre har hun vist en plan om, at jeg ikke skal have lov til at falde i søvn i hendes arme mere, så nu må vi se, om jeg bliver ved med at være glad... Det er altså meget sjovere at være vågen end at sove.

Far går stadig til svømning med mig 1 gang om ugen. Nu kan jeg både dykke og pjaske med hænderne og benene. Vand er bare så sjovt!! Mor sidder på kanten og følger med, så jeg kan ikke rigtig plaske på hende i svømmehallen. Det gør jeg så bare i stedet om aftenen, når jeg skal i bad Tongue out.

Jeg har også fundet ud af, at når man ikke kan kravle, så kan man jo rulle sig hen til alt det sjove legetøj... om til maven, så til ryggen og så til manven igen, og vupti så er jeg uden for mit tæppe...  Hvem ved måske kan jeg krybe rigtigt næsten gang jeg skriver...

KH Valdemar