Mandag den 23. oktober 2006 - 5 måneder og lidt til
Jeg har fået min første tand Cry Den kom frem den 15. oktober. Det var ikke så rart, og jeg tror også mor og far synes, at det var lidt hårdt. Jeg fik nemlig feber og var rigtig pjevset, så de fik vist ikke sovet så meget.

Jeg er ellers blevet dygtigere til at lægge mig til at sove om aftenen. Nu græder jeg ikke i 1½ time mere. Hvis mor holder mig, så falder jeg hurtigt i søvn. Desværre har hun vist en plan om, at jeg ikke skal have lov til at falde i søvn i hendes arme mere, så nu må vi se, om jeg bliver ved med at være glad... Det er altså meget sjovere at være vågen end at sove.

Far går stadig til svømning med mig 1 gang om ugen. Nu kan jeg både dykke og pjaske med hænderne og benene. Vand er bare så sjovt!! Mor sidder på kanten og følger med, så jeg kan ikke rigtig plaske på hende i svømmehallen. Det gør jeg så bare i stedet om aftenen, når jeg skal i bad Tongue out.

Jeg har også fundet ud af, at når man ikke kan kravle, så kan man jo rulle sig hen til alt det sjove legetøj... om til maven, så til ryggen og så til manven igen, og vupti så er jeg uden for mit tæppe...  Hvem ved måske kan jeg krybe rigtigt næsten gang jeg skriver...

KH Valdemar

Onsdag den 25. oktober 2006

Nu går det stærkt CoolJeg har i dag fået min anden tand. Det er min anden fortand i undermunden.

4. januar 2007 - Godt nytår

Rigtig godt nytår alle sammen. Ja min nytårsaften var lidt af en oplevelse. Det var meningen, at vi alle 3 skulle til lækker middag hos mor og fars venner Sylvie og Jacob i Birkerød.  Vi kom da også afsted og havde nogle hyggelige timer indtil midt i hovedretten. Jeg lå egentlig og sov, men fik det pludselig rigtig dårligt og kunne ikke trække vejret ordentlig, fordi jeg hostede meget. Jeg fik det hele tiden værre, så mor og far blev nødt til at tage på hospitalet med mig babu babu. Da vi kom til hospitalet, havde jeg fået det lidt bedre. Lægen der kiggede på mig sagde, at jeg havde falsk strubehoste, og at der derfor ikke var så meget andet at gøre end at give mig frisk kold luft, og så komme ind igen, hvis jeg igen fik lige så svært ved at trække vejret. Mor og far kørte mig derfor hjem i min egen seng. Natten igennem havde jeg det ret skidt og kastede også op en enkelt gang pga min hoste, men allerede 24 timer senere var jeg meget bedre.

Den 2. janaur fik jeg min 4 tand. Det gjorde slet ikke ondt, men det kløede rigtig meget i mine ører Yell

Ha det godt til vi ses igen.

Kærlig hilsen Valdemar

24. december 2006 - juleaftensdag

Så blev det endelig den 24. december. Juletræet er pyntet og Valdemar forsøger mindst en gang i timen at vælte det - eller spise det. Gaverne må vi vist hellere vente med at lægge under træet Laughing

Morgenen bød også på en lille overraskelse fra Valdemar til sine forældre. Tand nummer 3 var kommet frem i løbet af natten.

Rigtig glædelig jul til jer alle sammen!

Torsdag den 11. januar 2007

For to dage siden skete det endeligt - JEG KAN KRAVLE Tongue outDet går stadig lidt langsomt, men jeg kravler da fremad. Jeg kan også rejse mig helt op, når jeg har noget at støtte mig til. Min mor kommer løbende hver gang jeg forsøger - tror hun måske ikke, at jeg har styr på det? CoolJeg har da ikke slået mig endnu.

Vi ses.

Subcategories

 

Valdemar Sahner Gundestrup

 

 

Den 24. februar blev jeg storebror til Laura Laughing Der er billeder af hende i mit billedalbum .